bmi-kalkylator

 


räkna_ut_bmi

BMI & KcaL räknare

Enkelt att räkna ut ditt befintliga BMI (Body Mass Index) samt även en räknare som ger riktlinjer på hur mycket kalorier du som tränar eller är stilla sittandes skall ha per dag.

BMI räknare - kalkylerar ditt nuvarande Body mass index

Powered by BMI Calculator

Prova vår lättanvända BMI kalkylator för att räkna ut ditt befintliga BMI med några få klick. Ändra om till Kilo och CM fliken innan du knappar in dina uppgifter. Den bästa lösningen för att få lägre BMI är ju att hitta en hållbar lösning gällande kost och motion, oftast kan BMI/din vikt börja peka åt rätt håll ganska snabbt med bara några små justeringar i din vardagliga kost och dina motionsvanor. Man behöver inte vara elitidrottare för att ha en fin kropp. Tycker du det är svårt med vikt och att äta rätt är det bästa tipset att kontakta en dietist som hjälper dig ta fram ett schema anpassat för just dig efter dina förutsättningar på hur du ska äta och kanske även lite tips på hur ofta du ska försöka röra på dig för att gå ner i vikt. En hälsosam kropp med normal BMI mår alla bra i och det ökar inte bara livskvaliten och hälsan, utan också det psykiska DVS ditt självförtroende och välmående.

slimex UltraSlim - Hjälper dig öka din fettförbränning och omvandla ditt fett till muskler.Räknar ut hur mycket kalorier du minst behöver äta per dag beroende på din vikt och längd

Powered by BMR Calculator

Som ni ser är det ändå viktigt att äta även fast man ska ner i vikt, svält fungerar inte, då sätter du bara kroppen på svältläge och bränner då inte heller fett. Givetvis handlar det om mer än just kalorier som riktlinjer när du ska tänka på vad du ska äta. Viss mat är bara helt enkelt inte bra någonstans, ett bra exempel på detta är pizza och hamburgare på grillen. Glass, sylt, godis med många E-koder är andra exempel. Men ser du till att inte överstiga dessa angivna Kcal kommer du inte heller gå upp i vikt, den ger dig två olika siffror, den högre siffran är för dig som är aktiv och rör dig, medans den lägre siffran gäller dig som inte motionerar. Thermacuts som vi tipsar här nedan om är en naturlig produkt som hjälper dig gå ner i vikt, ät var tredje timme, håll dig till den angivna kcal gränsen och beställ thermacuts som du tar dagligen = garanterat recept för en hälsosam snabb viktnedgång, med dessutom 90 dagars få-tillbaka-pengarna garanti

fatburner Thermacuts - Hjälper dig öka din fettförbränning och ger dig en hälsosam viktnedgång med upp till 12kilo på 5 veckor.


Skador av för högt BMI

Det finns verkligen inget positivt i att gå runt med ett för högt BMI för din hälsa. När ditt BMI når upp över 30 och du når kraftig fetma börjar du verkligen vara i farozonen för Diabetes , kärl och hjärtsjukdomar, för högt blodtryck m.m. Så låt oss skippa ursäkterna om kraftig benstomme och "dålig ämnes omsättning" visst kan man ha en dålig ämnesomsättning men det är extremt ovanligt, visst kan man också ha en kraftig benstomme, men fakta är den att är ditt BMI 25+ högre handlar det inte om benstommen utan kraftig direkt livsfarlig fetma och det är dags att agera idag inte imorgon eller nästa vecka. En bra början kan vara att ta det stora steget och beställa en tid hos en dietist, beställa någon av bantningspreparaten ovan och även lägga upp en plan gällande din mat och motion. Motion behöver inte handla om att köpa hem en rodd maskin eller ett gymkort på SATS, utan motion kan handla om att lämna bilen hemma och promenera till affären istället, små ändringar helt enkelt. Ta trapporna istället för hissen osv. Börja din viktnedgång idag! för ett hälsosammare och längre liv.Andra spännande produkter som ger dig en egoboost:

se alla produkter